Hvem Har Opfundet icytower

Publiceret: jul 01, 21
1 min read

Hvordan Spiller Jeg icytower

Bedste  icytowerHvorfor Spille icytower


Da alvoren af coronavirus for alvor blev tydelig sidste forår, og vi alle blev sendt i lockdown, startede Play, Station deres Play at Home-initiativ med gratis spil. icytower. Nu gør Play at Home comeback med tilføjelsen af ti spil, der kvit og frit kan hentes, så længe du har en Play, Station-konsol. icytower.

Hvad er icytowerHvem Har Opfundet icytower


april. Det er dog ikke det eneste, Play, Station byder på. For at varme op til en af årets største titler, ‘Horizon Forbidden West’, bliver ‘Horizon Zero Dawn’ (Complete Edition) også gratis at hente fra den 19. april – dette gælder til og med 14 (yderlig info). icytower. maj. Har du endnu ikke fået fingre i ‘Ratchet & Clank’, er dette også gratis indtil 1.Efterfølgeren til dette spil, ‘Ratchet & Clank: Rift Apart’, udkommer den 11 - yderlig info. juni. icytower. klik her.

Kan Jeg Spille icytower

Hvis du er vild med nemme og sjove spil der er helt gratis, så er du kommet til det rigtige sted. icytower. Kære spillere, velkommen til en verden af ​BOOM !!! Vi er en gruppe entusiastiske gamere, der har skabt dette sjove og spændingsfyldte og nemme spillested til dig. Alle spil på BOOM er helt gratis, og du kan spille dem, alt det du vil og lige når du har tid og lyst.

Navigation

Home

Latest Posts

Fantastisk pengebyen

Published Oct 24, 21
9 min read

Gratis gratis spil bubble shooter

Published Aug 27, 21
7 min read

Bedste vex 4

Published Aug 26, 21
7 min read